BACA untuk maju!!!

GC Waeeee..!!!

Posted by pikpik on 3 January, 2008

Iki piye iki piye iki piye
Enakke GC waeee
Siang jadi kenangan malam jadi impian
Cintaku hey, semakin dalam

Iki piye iki piye
Jalane kok ora putus-putus
Siswane koyo wedus mergo ra tau adus
Operasionale bagus-bagus

Kucoba-coba melempar manggis
Manggis kulempar mangga kudapat
Kucoba-coba melamar gadis
Gadis kulamar janda kudapat, lumayan… Jamane-jamane jaman edan
Wong tuwo rabi perawan
Perawane yen mbengi nangis wae
Amergo wedi karo manukke

Manukke-manukke cucak rowo
Cucak rowo dowo buntute
Buntute sing akeh wulune
Yen digoyang, ser aduh enakke…

(Nyanyian of Mapala Unisi :http://www.mapalaunisi.or.id)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: